Üdvözöljük

 

Köszöntjük a Nemzetközi Rendészeti Oktatási Intézet Alapítvány (IPTI) honlapján!

Az IPTI egy non-profit jellegű, támogató együttműködés, amely elkötelezett a rendészeti vezetőképzés és mentoring szolgáltatások terén a nemzetközi rendészeti közösség és más rendvédelmi szervezetek számára. Az IPTI azoknak a rendészeti vezetőknek kínál különböző képzési programokat, akik elkötelezett hívei a szervezetük fejlesztésének, ezáltal a biztonság jobb minőségű szolgálatának. Legyen szó akár technológiai vagy műszaki fejlesztésekről, igazságügyi reformokról vagy terrorizmus elleni harcról, úgy hisszük, hogy a megoldás sokszor kézenfekvő: professzionális, magas színvonalú rendészet, amely tiszteli az emberi jogokat és hatékony vezetési és ellenőrzési formában képes működni.

Büszkék vagyunk meglévő nemzetközi kapcsolatainkra. Ezek közül kiemelkedik az FBI Nemzeti Akadémia Egyesülete (FBI NAA), amely az IPTI Alapítványt úgy fogalmazta meg, mint a világ egyetlen rendészeti vezető-támogató szervezetét, amely az FBI NAA által jóváhagyott oktatási intézmény és annak tagjai részére közvetít képzési programokat Európába, Afrikába, a Közel-Keletre, Dél-Amerikába, és Dél- kelet-Ázsiába.

Az IPTI valamennyi tevékenységét a hosszú-távú partnerség jellemzi, amely kölcsönös bizalmon és egyetértésen alapul. A nemzetközi szakértői csapat tevékenységét megfelelő diplomáciai és politikai támogatás övezi, amelynek egyetlen célja és érdeke, hogy kiváló és testreszabott szakmai képzési programok juthassanak el az egyes célterületekre.

A nemzetközi jó gyakorlatok cseréjén és megfelelően testreszabott képzési programok során az IPTI olyan témákat ölel fel, mint a legmodernebb bűnügyi technikai megoldások, terrorizmus és a gyűlölet motiválta bűncselekmények elleni harc, kihallgatási módszerek és technikák, szituációs rendészeti modellek, parancsnoki kommunikációs modellek vagy a rendészet és média kapcsolata. Egyes esetekben az IPTI segítséget nyújt az anyagi források felkutatásában, a pályázatok elkészítésében, a képzési költségek fedezetének megteremtésében.

Az IPTI központi székhelye Budapesten, a BM Nemzetközi Oktatási Központban van, az ILEA (Nemzetközi Rendészeti Akadémia – International Law Enforcement Academy) bázisán. Az IPTI megfelelő képviselettel rendelkezik az Egyesült Királyságban, Kanadában és az Egyesült Államokban is.

Keressen bennünket, ha felkeltettük érdeklődését és közreműködhetünk különböző biztonsággal összefüggő képzési vagy fejlesztési programok kialakításában.